Festmenuer​

Forretter​

Ørredmousse på salatbund serveret med rejer, dressing og flutes.​

52 kr.

Fisketallerken med røget laks, krebsehaler og indbagte rejer, rissalat og flutes.

54 kr.

Laks og spinat indbagt i butterdej, serveret med hvidvinssauce.

54 kr.

Buttersdejsæske med skaldyrssalat

50 kr.

Røget laks med flødestuvet spinat og flutes.

53 kr.

Tartelet med høns i asparges.

50 kr.

Hønsesalat med ananas, bacon og flutes.

50kr.

Laksetimbale fyldt med rejemousse, pyntet med krebs hertil dressing og flutes.

55 kr.

Røget ørred med rejer og krydderurtedressing hertil flutes.

50 kr.

Terrine af blomkål med agurk, æble og varmrøget laks​

53 kr.

Carpaccio med ruccola og pesto pyntet med parmasan og pinjekerner.

51 kr.

Tapas tallerken med kylligeterrine, bresaola og varmrøget laks med flutes

54kr.

Hovedretter

Urtefyldt svinemørbrad med svampesaute, bagt tomat, smørstegte 

kartofler og estragonsauce.

99 kr.

Nakkesteg stegt som vildt med waldorfsalat, brunede kartofler, kartofler, sauce, grøntsager, asier, tyttebær og franskekartofler.

93 kr.

Farseret svinekam hertil æble med rysteribs, fuglerede med waldorfsalat, smørstegte kartofler, sauce og broccoli.

93 kr.

Gammeldags oksesteg med baconbønner, glaserede perleløg, kartofler, sauce, asier, solbærsyltetøj og franske kartofler.

96 kr.

Kalvesteg stegt som vildt med brunede kartofler, kartofler, sauce, grøntsager, asier, tyttebær, waldorfsalat, og franskekartofler.

                 108kr.

Marineret svinekam med årstidens grønt, stegte kartofler og champignonsauce.

93 kr.

Oksefilet m/valgfri tilbehør. F.eks.

Kartoffel lagkage / kartoffeltærte / små stegte kartofler eller fyldt kartoffel.

Hertil rødvinssauce /  skysaauce eller pebersauce og årstidens grønt..

                 129 kr.

Citron og peberstegt oksemørbrad med balsamicosauce hertil årstidens grønt  og valgfri kartoffel.

166 kr.

Stegt andebryst med kartoffelsnitter, selleritimbale, stegte rodfrugter og sauce.

125 kr.

Dyrekølle eller dyrefilet m/ årstidens tilbehør.

             Dagspris

Desserter

Hindbærtærte med låg af bagt marcipancreme, hertil softice.

52 kr.

Hjemmelavet is med frugtpure.

50 kr.

Fløderand med is og jordbærsauce.

50 kr.

Hjemmelavet islagkage.

50 kr.

Jordbær drøm​, mørdejsbund med jordbærmousse. serveret på bund af friske jordbær og jordbærpure

53 kr.

Chokoladeskål fyldt med frisk frugt hertil softice.​                                                                              

Mazarinkage med saltkaramel og valilieis                                                                                                                           53kr.​

Chokoladekonfektkage med vanilieis, sorbetis og hindbærcolis.

53 kr.

Hvid chokoladeparfait på kiksebund hertil solbær sorbet. og skovbærsauce.

51 kr.

Nøddekurv med 4 kugler is og frugtpure.

53 kr.

Dessertbord med forskellige desserter, frugt og chokolade. ( minimum 40 couv.)

89.kr.

Skovlundkro​

CVR: 29559686

Nygårdsvej 13

6823 Ansager​